mandag 20. september 2010

Green is the new yellow

Egentlig ikke så stor fan av duker. I hvert fall ikke fan av å stryke dem. Den grønne fant jeg på bruktbutikk i sommer. Den andre fant jeg i går da jeg var innom et bruktmarked. Synes det var dyrt der. 700kr for en brødboks. Inklusiv rust. Så jeg kjøpte kun denne løperen og fire fat fra Figgio. De hadde også grønt på seg. Er jeg på vei til å bytte ut gult? 
I dag kom tapetprøvene jeg bestilte fra svenske inreda. Kun 50 kr i frakt. Nå må jeg bare finne ut hva jeg skal gjøre med dem. Bruke som bokpapir, gaveinnpakning, trekke om bokser, ramme inn?
Hadde vært gøy å se hva du gjør med papir.

I´m really not that interested in ironing, therefor we don´t use canvas that often. But these two are my favourites from the fleamarkeds this year. I have this feeling I´m about to fall in love with green again. Maybe I will swap yellow for some time. 
I got some small pieces of wallpaper today. I ordered them from this swedish side inreda, and only paid for the postage. Now I wonder what you do with paper?

8 kommentarer:

 1. Grønt er kult det også! Så rart at du har bestilt tapet fra Ferm Living. Jeg satt i går og skulle bestille den samme som du har fått deg, men jeg fant ut at jeg må måle opp veggen først. Planen er at vasla skal få ha den i ulike innslag på rommet hennes!

  SvarSlett
 2. Grønne detaljer er kult. For mye grønt er derimot ikke så skjønt.

  SvarSlett
 3. Er veldig glad i den fiskebolleboksen! Jeg har en sånn til rot på nattbordet. :) Og akkurat sånn grønn, nærmest legogrønn, det er skikkelig bra.

  SvarSlett
 4. Grønt var kjempefint hos deg!! Hva med å sy i papir?!!! Fin kveld til deg.

  SvarSlett
 5. gult er kult og grønt er skjønt :) men det må vere rette grønn fargen, som den på lenestolen din :D jeg har forresten akkurat samme stolen bare i oransje :D

  SvarSlett
 6. Fint med grønn - du e skjønn!

  SvarSlett
 7. Har sett to orange slike-de er herlige! Kunne tenkt meg dem. Skal prøve få overta dem med tida...

  Orange er forresten enda bedre enn gult. Je.

  SvarSlett
 8. Fint med farge, nesten uansett... Den grønne der er òg kjempefin! Og eg har lurt på lenge når den gule forsvinn... Eg diggar den ennå, men innser at den sikkert snart får ein avløysar:-)

  Ha ein fin dag!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?