tirsdag 15. februar 2011

Dagens

Jeg er en kaffeelsker. Igjen. Det hadde jeg ikke trodd for noen mpneder siden. Jeg nyter den mens jeg kan. For jeg satser på tider der jeg ikke kan fordra den. Igjen.
Nå ønsker jeg meg en kaffemaskin. Har du noen tips? Ikke miljørotta med kapsler. Sånn med kvern helst. Og melkesteamer. 


I´m back to coffee. I want a coffee machine. Any tip? 

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker kaffe, så da jeg ble gravid var det enkelte som brukte 5 sekunder på å skjønne at her var det bolle i ovnen da jeg plutselig gikk over til te. Nå drikker jeg litt kaffe igjen, og nyter den!

  SvarSlett
 2. http://temperato.no/index.php/Rancilio-Espressomaskiner/Rancilio-Silvia-espressomaskin.html

  Nyt kaffen din, tror på tider der du ikke hærer den!;)

  Klem

  SvarSlett
 3. Jeg har funnet den perfekte kaffe"maskin" for meg. Det er en enkel og ujålete dings. Den minner om en presskanne, men bruker vakuum til å presse kaffien. Det går superraskt å lage en kjempegod kopp, man unngår bitterheten i kaffien, og den er kjempeenkel i bruk! Jeg har alltid drukket en del kaffe, men aldri vært så fornøyd med den som nå. Sjekk ut Aeropress på: http://kaffekvern.no/joomla/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,94/category_id,26/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,1/vmcchk,1/

  Lykke til i jakten!

  SvarSlett
 4. Håper det snart kommer en tid da du ikke kan fordra kaffe igjen. Jeg kan ikke fordra sort kaffe uansett, så sånn sett er det enkelt!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?