lørdag 19. februar 2011

Samler fra kjøkkenet


Kjøkkenet er ikke  skittent lenger. Deilig følelse å vite at det er rent og ryddig i skuffer og skap. Voksenpoeng sa du? Godt å kvitte seg med det man har mye av også. Hva skal vi med 15 eggeglass, når vi likevel kun spiser egg på skiva. I tillegg har jeg endelig flyttet tørrmat over i mer estetiske beholdere. Og merket dem så klart. Galskap sa du? Vel. Jeg liker orden i sakerne. Så er det iallefall orden på noe. 

It´s a good feeling knowing that our kitchen is not that dirty anymore. I have also put different ingredients in boxes. Crazy you might think. But I have to admit I like it that way. It´s like putting problems in different boxes. Just remember to put the lid on before you put it away. And close the door. 

5 kommentarer:

 1. Synes det var så herlig med det grønne innlegget ditt! Traktorputa var helt magisk. Den skulle jeg gjerne hatt! Her sniker også litt klar grønt seg inn på denne tiden. Ikke mye for jeg er jo også litt allergisk for farger, men grønt er deilig i små doser. Iallefall 70-tallsgrønt:)

  Fin helg til deg også!

  SvarSlett
 2. Kult skilt på oppvaskmaskina!
  Ha en flott lørdag...
  klem

  SvarSlett
 3. Stilig kjøkken!
  Jeg liker beholderne dine. Og ja, det er deilig å ha et rent og ryddig kjøkken.

  Jeg har forresten en award til deg inne hos meg, hvis du vil ha den. Jeg oppdaget bloggen din for litt siden, og kommer stadig innom for inspirasjon. Liker stilen din!

  God helg!

  SvarSlett
 4. SÅ inspirerende med orden! Ble jo kjempeflott hos deg. Her skal det ryddes i helgen ;-) Jeg vil også ha orden på...noe! Klem.

  SvarSlett
 5. Ryddig og FINT kjøkken! Herlege detaljar! Diggar "kjedet" til å legge under gryter. Har hatt ein slik i tankane i årevis... No må eg nok snart lage ein slik. Utruleg lekker detalj mot det svarte!

  Fin dag til deg!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?