onsdag 16. februar 2011

Uferdig

Du vet, slike prosjekter som aldri blir heeelt ferdig.... Sånn har vi det i gangen. Maletapen har vært på i flere måneder. Gjenstår kun et strøk til. Spørs når det blir tatt.


You know those almost-done-projects that just stays undone? We´ve got one of those left in our hall. Wonder if we will ever finish it off. 

6 kommentarer:

 1. Men det haster vel ikke heller... Ser at det blir superfint til slutt. Ikke alle trapper er like fine, sånn arkitektonisk mener jeg. Din er derimot det, synes jeg. Liker så godt schvungen på gelenderet. Rent og stilig. Skal du ikke male trinnene? Synes det var så tøfft at disse var litt røffe i looken. Håper du får en fin dag. Her surkler det i nese og bryst, lillebror er angrepet. Klem til deg!

  SvarSlett
 2. Syns da det var litt fint med den blå detaljen der jeg! :)

  SvarSlett
 3. Heisan Rina
  Slike ting vet jeg ALT om!
  Så stilig denne trappa ble med sort og treverk, skikkelig karakter fikk den!
  Vi får ikke helt kommet i gang men det er jo oppussing av trappa som er vårt neste prosjekt.
  Ha en glad dag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Ja de to nederste trinnene var prøve på å male. Men jeg liker så godt det slitte, rustikke og historiske preget av de pussede trinnene. Så nå må vi pusse de to nederste også. Synes det gjorde susen med litt tre inni alt det sorte og hvite.

  SvarSlett
 5. Slike prosjekt synes jeg er et ork. Vi, eller jeg malte og beisa og lakka trappa vår. Ble visst bare ett strøk med lakk på den øverste trappa, så nå slites det ned, og litt av beisen slites av også...så nå blir det dobbelt med arbeid igjen. tiltak, så bruker lakken evigheter på å tørke, og vi må jo gå i trappa ellers blir det vanskelig... Trappa deres blir jo råflott da. Synes dere er flinke jeg.

  SvarSlett
 6. Lenge siden jeg har vært innom deg, så nå har jeg kost meg en stund.. Masse herlige, inspirerende bilder. Du har virkelig et fantastisk flott hjem!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?