onsdag 16. februar 2011

Sendt på gangen

Takk for alle kommentarer, og for at du titter innom. Bloggingen får dagene mine til å gå, og det er noe av det lille jeg liker å gjøre for tida. Mulig du blir lei av alle bildene herfra, men det er fint å fotografere litt istedenfor å tenke så mye. Samtidig kommer lysten til andre ting mer og mer tilbake. Har en ryddemani for tiden. Er greit å sortere ting rundt seg iallefall når det ikke er helt på stell i hodet enda. 
 
 
Bartemannen er sendt på gangen. Ingen ultrakul tapet foreløpig, men det er fortsatt mulig. Jeg vil fortsatt ha kyrne fra Marimekko. Eller veggmaleri ala detteOg planlagt familievegg er fortsatt familiekommode. Men jeg liker det egentlig. 


Mr Moustache in the corner. Yes, I know. Nobody puts baby in the corner. But we´ve got some new faces in our living room. And our family wall is still not on the wall. But I like it like this actually. 

4 kommentarer:

 1. Herlig bildevegg du har laget..
  Kul mix av bilder og tekst +++

  ...Fine trekk-ut lampa ;)

  SvarSlett
 2. Så fint! Enkle stramme linjer og så fint med svart/hvitt. Ikke lett å bli enig om tapet gett!

  Hilsen fra Mollie

  SvarSlett
 3. Ser at det hadde gjort seg meg en knagg til noen av veskene mine på veggen ved kommoden. Må mase litt mer på mannen. Han liker ikke å skru i vegger... Men det er jo bedre at jeg bruker veskene mine, enn at de ligger i en eske i kottet og tar plass. Sant?! Jepp. Dessuten har jeg en veldig fin knagg klar. Håper å vise dere snart.

  SvarSlett
 4. Ja, kutapeten gjør seg! Tusen takk for hyggelig melding hos meg. Artig at flere liker kuene.

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?