onsdag 30. mars 2011

KopingBehersker du kunsten å gjøre ingenting? Jeg er ikke så flink til nettop det. Men jeg øver. Av og til. Kanskje litt for sjeldent. Ja til mer koping.

Are you good at doing nothing? I´m not, but I keep trying. 

6 kommentarer:

 1. Ah, lovely pictures. The cup, the shoes, the blanket, the chalkboard... love love love!!

  SvarSlett
 2. Om koping er å sitte i sofaen med pc'en er jeg ganske så flink til å kope! ;)
  Kunne tatt doktorgrad i koping da tror jeg.

  SvarSlett
 3. Koping er å gjøre INGENTING. det er det som er så vanskelig... databruk er jeg alt for god til, derfor har jeg nå gått inn for mer koping og mindre data.

  SvarSlett
 4. Det er jeg dårlig på, gitt. Det må stort sett være et strikketøy eller en laptop i fanget til enhver tid. Eller et blad eller ei bok. Burde øve meg litt, jeg óg - tror det hadde vært greit å bare la tankene sveve litt innimellom, uten verken å gjøre noe eller prosessere visuelle inntrykk.
  God helg til deg - kop mer!:o)

  SvarSlett
 5. Så koselige hilsner på den tavla da! Ser du har mange rundt deg, koselig :-) Jeg digger den runde puta di. Mamma tok med en slik når hun kom på besøk til oss sist, hun tenkte jeg kanskje ville ha den..og det ville jeg jo ;-) klem

  SvarSlett
 6. jeg regner surfing på nettet som å ikke gjøre noen ting og DET er jeg blitt ganske flink til faktisk. Og jeg kan bare se på tv også, selv om jeg gjør det egentlig ganske sjelden - eller bare ligge å dra meg, eller lese en bok - jeg elsker å kjøre buss og bare se ut av vinduet også....

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?