torsdag 24. mars 2011

LOLThis book arrived just in time. I will not turn into a boring grown up just because I leave my twenties! I refuse. I´m so glad the creative lady Puk showed me this book on her blog. Now I´ll go for a run on the treadmill, punching in 2 and 9 for the last time. It´s a bit sad. And scary. Life goes so fast. And I can´t do anything about it. I guess I just have to let go. And keep doing what I´m good at. Bye bye twenties, hello thirties. Brrr.

7 kommentarer:

 1. Gratulerer med daaaagen!!

  SvarSlett
 2. Gratulere med dagen:-D

  SvarSlett
 3. Kjenner følelsen. Det er jo vitterlig trist? Har nå vært 30 i nesten en måned. Det går bra. Men for en fin bok! Utrolig inspirerende. Fikk lyst på den selv. Challenge my greatest fears: Prøver hele tiden. Share my gifts with the world. En bra plan!

  SvarSlett
 4. Du skal nok klare at blive 30:) Tillykke!
  Jeg er glad for at jeg kunne inspirere dig til at købe bogen. Jeg synes, den er ret god og kan hjælpe dig til ikke at være så forbandet voksen... Lykke til!

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med morgendagen! For en lykke det var å vinke farvel til tyveårene. Når jeg var kommet dit virket 20 som en evighet siden, og jeg kunne mye enklere identifisere meg med 30-tallet enn med de som var i startgropen på 20. Gode og spennende år, javisst, men du så godt å bli "voksen"! Livet blir jo bare bedre for hvert år, så vi har alle myye å glede oss til! :)

  Ha en vidunderlig dag i morgen, pamper and spoil yourself rotten! :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer! Og gled deg, for 30-årene er fin-fine år!

  SvarSlett
 7. Ikke så ille som man tror på forhånd å bli 30. Gratulerer så mye med dagen din som har vært!!! Boken så utrolig inspirerende ut også :-)

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?