onsdag 23. mars 2011

Mattemekkings


Nå vet jeg hvordan selv jeg kan lage min egen gulvatte. Uten vev. Prydeligjentene har lagt ut et supert tips. Nå kan du lage din egen av feks gammelt sengetøy. Klikk her for å komme til oppskriften ders. Jeg skal bruke mattefillene fra bestemor. Når jeg får tid. 


Finally I know how I can make my own rug out of this. Go visit Prydelig and see. Maybe you need to translate. 

5 kommentarer:

 1. Dritkule farger. Blir nok superduper fint. Jalox!

  SvarSlett
 2. Nydelige farger!! :) Kan tipse om å hekle også - med stor heklenål. Det blir kjempefint det også, og ikke så mye plunder med syingen. Det hadde jeg blitt lei av nemlig ;)
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 3. Jeg liker ideen om hekling, og har fått tips om det tidligere. Men fillene ligger enda i kjelleren nettop fordi det blir for avansert for meg. Fletting virker så greit å få til. Vi får se om det blir noe av dette da.

  SvarSlett
 4. Jeg tror hekling er enklere enn å skulle sy flettene sammen :) Min bestemor hadde slike heklede matter på badet. Hun lagde også en av strimlede plastposer som hun hadde i gangen.

  Lykke til med flettematte, fine farger din bestemor har valgt!

  SvarSlett
 5. Spent på å se resultatet! Har snoket litt rundt på bloggen din og legger meg til som følger :) Kult hvordan du får til en så utrolig kreativ stil ved å bruke nesten bare sort/hvitt! Og lykke til med bursdagsfeiring, tredveåra er mye bedre enn sitt rykte ;)

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?