mandag 21. mars 2011

Rya er tilbake


Prøveprosjekt. Fillerya jeg fikk av foreldrene mine for en tid tilbake er nå på lufting. Jeg vil gjerne ha  familietekstiler fremme. Men jeg synes fort det blir for mye. Likevel virker det lunere. Nå håper jeg å finne et teakbord som passer snart. Og så hadde det ikkje gjort noe om jeg kunne fått bestilt dette gulvteppet fra Ikea. 


I think this old familyrug is worth showing off in our livingroom. I try using it again. The thing is, I often think it´s all too much with rugs and curtains. We´ll see. I really want this one from Ikea. 

6 kommentarer:

 1. Ja fillerya er et kjært familiemedlem som har gjort det lunt og godt i mange hus og hjem:O)Har ikke sett den på mange år men mine besteforeldre hadde den i alle soverom:O))

  SvarSlett
 2. Jeg og liker det teppet fra ikea, meeen kantene på det er ikke så pene...hadde vært mye kulere om mønsteret i midten bare fortsatte ut på kanten istedet for de rare trekantene på sidene der.

  Syns rya gjør seg bra jeg! Er på leting etter en stor en selv ;)

  SvarSlett
 3. Har nettopp fått sansen for fillerya selv, så denne likte jeg!
  har foreløpig bare en liten selv, men ser ikke vekk ifra at det kan bli flere.
  Klem

  SvarSlett
 4. Looks very nice, I like the colors. Have a nice day.

  SvarSlett
 5. Heihei.

  Jeg lurte på hvor den fine bartemannuroen er fra?

  Utrolig fin blogg foresten.

  Hilsen Stine

  SvarSlett
 6. Bartemannen fant jeg på en bruktbutikk rett før Harstad i sommer. Men de var nok kjøpt opp av et konkursbo. Ubrukte og et kupp! Er av det danske merket Flensted Mobiles, der også maskemannen er fra. Veldig glad i dem.I tillegg har jeg har vært så heldig å vinne en Mr Moustache fra Helenas rom. Jeg tror de selger slike også. Du kan se han her: http://rarerina.blogspot.com/2011/02/snuoperasjon.html.

  Ikeateppet er kult med de kantene synes jeg, og jeg håper å få bestilt det en dag. Før jeg ombestemmer meg. Hm.

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?