mandag 7. desember 2009

Helgens syslerier


Jeg har vært produktiv i helga. Nesten glemt å spise, og ikke fått sove lenger på morgene. Har gledet meg til å sy! Fikk også pyntet litt på noen julekort og pakket noen julegaver.Veldig fornøyd med gavepapiret fra Muji (Åhlens) og House Doctor. Gavelappene har jeg sydd på ferdige tager. 


Helgas oppfinnelse: en feilsydd lue ble til en grillvott! Morsomt når det kommer slike nye ideer ut av feiltrinn.Gymbag til en lite karate-kid

Og solbrilleetui av nye og gamle stoffer.

7 kommentarer:

 1. Så flittig du e Rina! Kjempefine julekort og tags. Va så fin på min pakke også.. Og fine posa!

  Sku gjerne tatt en pysjkaffe og hadd en heil sydag lamme de..

  Suss og klæm min skjønne!

  SvarSlett
 2. Ja sant det kommer sæ! Har storkosa mæ inne med tøflan på, pysjkaffe og syings. No e æ litt mer avslappa når har fått ut mange av idean. Du vet kordan det e.
  Glede mæ til du kommer opp igjen, da skal vi ta pysjkaffe kanskje?

  SvarSlett
 3. Så utrolig kreativ du er ! Det kortet med elgen er jo bare helt nyyyydelig. Er det gammeldags DYMO du har brukt til teksten ? Herlig ! Og jeg kjenner igjen et gammelt dynetrekk i den ene brilleetuiet. Jeg har faktisk sydd meg pysjamas av det samme stoffet. Rågøy ! Ønsker deg en fortsatt kreativ og fin førjulstid !

  SvarSlett
 4. Det e ikke måte på kor kreativ og produktiv du har vært!! Hehe, var merkelig å skrive dialekt.. Sender deg en mail med julegavetips jeg :)

  SvarSlett
 5. Takk for kommentarer folkens, det er jo rekord hittil. Morsomt å legge ut det man er fornøyd med. Og alltid like fint å logge på og se kommentarer fra dere!

  Ja Elin, det er "gammeldags" dymo. Liker looken og følelsen av tekstur. De moderne er så kjedelige og flate. Hm, pyjamas førtes spenstig ut. Ikke prøvd meg på klær, men har veldig lyst på en baggy, saggerumpe-yogabukse. Har sett at det danske merket Vila har hatt noen fine, men får ikke tak i de i Tromsø. Si gjerne ifra om noen vil sy på bestilling.

  Tusen takk for julegavetips Gunn. Super ide å bytte! Kanskje vi får ha en byttering til neste år, så kan vi gi bort egenprodusert og andre sine arbeider?

  Nå har jeg masse jobb å gjøre denne uka, så det er lite tid til kreative prosjekter. Glad jeg fikk ut mye sist helg. Denne helga blir det julebord og nissehelg. Koselig det.

  Ha en fin adventsdag!

  SvarSlett
 6. Hei Rina!
  Så fantastisk produktiv og ikke minst kreativ du har vært! Likte alle tingene du har sydd! ikke rart i at du nesten ikke har spist og bare gledet deg til å sy, når resultatene blir så fine. Likte veldig godt den grå grillvotten med bokstaver/ord på .
  Jeg har ikke glemt din utfordring for en stund tilbake, Rina.Må innrømme at jeg er litt julefiksert i innleggene mine nå, men jeg skal gripe fatt i utfordringen en vakker dag!
  Ha en finfin kveld! Klem kaspara

  SvarSlett
 7. bare elsker det julekortet!

  Hilsen Vedleilighet
  http://vedleilighet.blogspot.com/

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?