onsdag 23. desember 2009

klipp & lim 
Det har strømmet på med hentelapper i postkassen min den siste uken. Jeg har handlet endel fra nettbutikken epla. Blandt annet dette fine armbåndet i julegave til meg selv! Det er fra Camilla Hounsell Design (bildet er lånt fra eplabutikken).
Og i går kom endelig det fantastisk etterlengtede papiret fra Rie Elise Larsen. Jeg bestilte det fra nettpynt. I dag har jeg stått opp tidlig for å klippe pog lime, i mitt eget lille juleverksted. Mitt kreative rot med kakeformer, saks og lim.Juletreet pyntet vi i går. Det er en historie for seg det med juletreet. Sterkemannen og jeg tok det inn i forigårs,og det er det største treet jeg kan huske å ha hatt. Og tenk, eget juletre i eget hus. hurra!  Men etter en time med løfting, holding  og ekte nordnorsk banning måtte vi bare innse at kampen mot juletrefoten var tapt. Ut med treet, og enda mer bannig og kjøring rundt i byen i går for å finne ny jultrefot. Vi fikk til slutt treet inn på fot, gløgg i kaserollen og huset ble fylt av venner og familie, store og små. Godt med stor plass, setter stor pris på alle som tar seg tid til å komem innom og sitte ned i en ellers travel førjulstid. Vi gjorde oss (nesten) ferdig i går. Nå er det bare å få dekt bord til 8. Ja, første jule sammen- og med foreldre, svigerforeldre og besteforeldre. Gleder meg sånn! Spent på om vi får svoren like spør og god som mor... og svigerbrødre.

En elgemann har gjemt seg i treet. I fjor kjørte vi sølv- og prismetema på juletreet. I år ville vi ha litt mer farger, så det var bare å komme seg opp og nyte mårrakvisten med saks og lim. Og favoritten: pysjkaffe!Ganske fine papirsaker, ikke sant?


Legger også med et bilde av pepperkakekirka jeg laget tidligere i desember sammen med noen av mine tantebarn. Hvert år lager vi en ny modell, og i fjor tøyset vi med at neste år- da skal vi lage selve Ishavskatedralen. Og det ble det!
Nå er gløggen varm, og jeg gleder meg til venninnebesøk som er rett rundt hjørnet. Deretter blir det juleyoga, og en liten julegavrunde før bordet skal dekkes.


Ha en fin lillejulaften. 
Ikke stress- jula kommer uansett!

 2 kommentarer:

 1. Hei Rina!
  Så morsomt armbånd, ser ut som lego!
  Herlige bilder med papirklipp i nydelige papirer. Kan man få noe finere pynt tro? 8 stk. på julaften høres ut som et fint antall. Her blir det nesten litt kaotisk noen år. Noen ganger har vi vært 16 stykker. Masse lykke til med ribbesteking for første gang! Hadde første jul som vertinne som 24 åring, og har hatt de siden faktisk.
  Ønsker deg en god, stemingsfull jul, Rina! Klem fra kaspara

  SvarSlett
 2. Det er lego! Veldig tøft. Finnes i rosa også, og andre farger. Ønsker meg et rosa også.
  Nå er ribba i ovnen, er bare en snartur innom for å se etter serviettbrettetips. I siste liten, hihi.
  Ha en deilig julekveld, og nyt julefreden i morgen da. Koselig med så mange på besøk, men sikker godt med en pysjamasdag i morgen om du får muligheten. Man er heldig som får ha så mange rundt seg.
  Klem fra Rina

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?