fredag 12. mars 2010

En liten forelskelse

Forkjølt og skrall. Det gir tid til nettsurfing. Jeg har en super kollega og venn som sender meg blogruller i ny og ne. Det har blitt litt titting i det siste. Og jeg forelsket meg. Igjen. I kunsten til danske Line Juhl Hansen. Hva er det med danskene som treffer meg i hjertet gang på gang?
Jeg liker de glade fargene i kombinasjon med det grafiske. Det nederste bildet hadde sklidd rett inn hos oss.
Line er utdannet arkitekt, men har jobbet som profesjonell kunstner i 10 år. Hun jobber både med lerret og digital kunst, og holder til i Århus. 

I malerierne og i de store udsmykningsarbejder arbejder jeg både med enkelte skarpe grafiske elementer og med den helt krøllede lille detalje. Jeg søger et æstetisk udtryk samtidig med det skæve og humoristiske…" 

Akkurat slik jeg vil ha det! 


Bildene er lånt fra Line Juhl Hansens blog. Ta en titt da vel.


I really like this danish artist Line Juhl Hansen. There´s just something about those danes. I fell in love with her art. You should visit her blog.

5 kommentarer:

 1. Kjempefine bilder. De falt i smak hos meg også! Er så ofte jeg ser på bilder og tenker at de var fine, men det kan da ikke være så vanskelig å lage noe lignende selv....men min erfaring viser det motsatte. Jeg synes det er kjempevanskelig...er nok ikke kunstnertypen der nei.. hi hi

  SvarSlett
 2. Har prøvd meg på det selv også, men ble bare oppgitt. Det ER faktisk ikke bare å gjøre det selv. Ikke uten grunn kunstnere ofte går i lære i maaaange år. Men jeg kan jo prøve igjen.... og igjen... og igjen...

  SvarSlett
 3. jeg digger også bildene hennes.
  har vurdert å bestille meg et. også dra ned å hente. Tror jeg leste at ikke de sender..

  Når jeg får hus, da skal et maleri av Line opp på min vegg.
  Får bare ikke håpe hun har blitt super kjent og dyr til den tid. heheh

  SvarSlett
 4. Æ e sikker på at du likte dæm førr at det e så mye ORANSJE der, he he

  SvarSlett
 5. Elin, du har et poeng. Men også for at det va en del svart og hvitt. Og grafisk i kombinasjon med rarerier.

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?