lørdag 27. mars 2010

Nye veggbilder

To av lerretene jeg kjøpte tidligere i uka ble dekt med de herlige kopphånklærne fra Marimekko. Jeg greide ikke klippe i dem, så de måtte få bli noe fint som skulle stå fremme. 
Jeg synes de er fine på bildehylla vår. 

I made som new walldecorations from my Marimekko towels which I bought on sale in Helsinki. I love it!

6 kommentarer:

 1. Kjempefine! Og så fine puter i forrige innlegg!

  SvarSlett
 2. Så fint! Jag älskar Sanna Annukkas tyger. Roligt att du har varit på besök i Helsingfors..

  SvarSlett
 3. Skikkelig inspirerende blogg du har! Elsker stilen din... og de putene? Fantastiske farger og mønster. Hvor har du kjøpt alle de fine pyntebåndene du bruker?

  SvarSlett
 4. Kjempefine bilder. Elsker de mønstrene.

  SvarSlett
 5. Kristin Jagersten28. mars 2010 kl. 20:44

  Kanskje en yrkeshemmelighet, men tar sjansen og spør. Er ikke sånn kjempehandy av meg når det kommer til å sy og slikt...men de fine kopphåndklærne som du festet på lerretene; hvordan festet du de? Stiftet? Ble så stilig, og tenkte jeg kunne prøve noe lignende hvis det var overkommelig.

  SvarSlett
 6. Det er ingen hemmelighet Kristin. Har et innlegg om et større veggbilde her på bloggen, der kan du se hvordan jeg gjorde det. Men disse er uten vatt og rett på lerret. Det store er på en treplate med vatt under. Ganske så enkelt, men krever litt ekstra oppmerksomhet på hjørnene. Det ligger under Gjør Det Sjøl veggbilde til høyre her. Lykke til!

  Båndene mine er fra stoffbutikken Arctic i Tromsø, Kremmerhuset, Skaperverket i Oslo og Stoff&Stil. Og noen bånd er gamle belter, snorer og liknende. Bruk det du kan.

  Jeg vil tilbake til Helsinki. Elsker byen, og liker Finnland mer og mer.

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?