tirsdag 16. mars 2010

Fatboyslim


Jeg har lenge hatt lyst på en sakkosekk eller fatboy. Men hvorfor kjøpe når man kan sy? Min kreative kollega foreslo at jeg kunne sy en egen minifatboy som kunne fungere som en gjestedyneoppbevaring samt slummested. Det er brukt to ulike stoffer foran og bak, samt lukkemekanisme i deilig gul. Borrelås fungerer som lukking. Dette er bak-/undersiden. Litt nytt i sofakroken ble det også. To små puter i tillegg. Det er godt med nye tekstiler. Ofte er det er ikke så mye som skal til for å fornye litt. Og ute er det enda vinter...


I´ve made my own fatboy and some new pillows. I´ve used one of our extra quilts and some pillows as stuffing. A good idea if you don´t have much room for storing those extra quilts and would like a nice place to rest in front of the tv or fireplace.

13 kommentarer:

 1. Den saccoen ble jo superkul! Her må jeg herme, asså.

  SvarSlett
 2. du er ramm i dag;-) Det kan være en riktig god idee - jeg har jo to dun dyner og 2 syntetiske dyner i 260 x 220 - så det kunne jo blitt en ordentlig FAT boy det (i allefall nå som jeg har tatt bort den tykkeste dundyna;-) - for jeg ønsker meg sakkosekk jeg!! ( men nå stjeler jeg vist enda en ide fra deg i dag;-)

  SvarSlett
 3. Jøje meg - du er produktiv, både i antall postar og kreative utskeielsar..:-) Kjempefin ide å lage sin egen fatboy! Og superfint med gult til det svart/kvite!!

  IJ

  SvarSlett
 4. Det koker over av idéer og skapertrang for tiden. Vil sikkert gå i bølger. Døgnet skulle hatt flere timer! Nå må jeg visst sove også.
  Og ideer som blogges om er jo selvfølgelig lov å bruke videre. Det er jo det vi blogger for: å inspirere hverandre? Men alltid hyggelig å bli kreditert og linket tilbake til. Takk for det damer!

  SvarSlett
 5. luring! det der ble jo kjempebra!! vi har en fatboy hjemme, men ekstradynene må vi oppbevare på loftet :) jeg liker det som kan brukes til mer enn en ting! ellers har det ikke blitt noen påskeegg enda, men det er jo fremdeles en liten stund igjen!

  SvarSlett
 6. Hvor ser det dog bare cozy ud:-)

  SvarSlett
 7. Så flink du e!! Bi heilt imponert over kor produktiv du e for tida!! Får du tid til å gjør andre ting?? ;) Godt å sjå litt farge i lamme alt det svarte og hvite. Gleeeeda me til dåkker kommer hit <3
  Suss og klæm

  SvarSlett
 8. GENIALT!!den ble vanvittig stilig!!

  SvarSlett
 9. Kjempe stilig!! Det var en kjempe god ide! Masse flott på denne bloggen her som gir meg inspirasjon:-)

  Hilsen Helena

  SvarSlett
 10. Åh nå har jeg et nytt forbilde ;) tenk å vært like produktiv og lur som deg! Digga Fatboyen! Elsker kombinasjonen med hvitt svart og gult. Det gule er liksom det som er prikken over i'en på den. Genialt med at en kan oppbevare dyner inni også. Jeg blir så imponert over alle idèene dine! Kollegaen din også. Så flott hjem da! Her er det jammen mye inspirasjon å hente! Takk!

  SvarSlett
 11. Morsomt at dere liker den. Og at dere blitr inspirert. Jeg blir jo så inspirert av dere der ute også. Nevøen min likte iallefall å leke på og med fatboyen, som en slags utskytningsstasjon. Og mindre barn kan ligge på den. Det kan vi voksne og til dels. Hei og hopp!

  SvarSlett
 12. Liker! Har lite skapplass selv, men mange gjestedyner. Var heldig og fant putetrekk 70X70 på IKEA for mange år siden, så der bor dynene. Dog ikke så stilige som din.......

  SvarSlett
 13. Wow så flink du er Rina!!!! Utrolig kul sakkosekk!! Do I dear try??? Hihi...

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?